Nog geen spoor van vermiste vrouw

woensdag 22 juli 2015

Havelte - De politie heeft nog geen spoor van de sinds dinsdagmiddag vanuit Havelte vermiste 84-jarige Sien Fokkinga. Naar de vrouw die aan een vorm van dementie lijdt is onder meer met behulp van een helikopter, terreinwagens van de Marechaussee en een speurhond gezocht. De zoekactie is vooralsnog zonder resultaat.

Mevrouw Fokkinga is vermoedelijk dinsdagmiddag rond half driehet verzorgingstehuis De Molenhof in Havelte uitgelopen. De vrouw maakt welvaker een wandeling in het bosrijke gebied tussen Darp, Uffelte en Wapserveen.Ze was echter in de loop van de avond nog niet terug. De 84-jarige iswaarschijnlijk na middernacht nog bij de Helomaweg bij Havelte gezien.Een oproep in de (social) media leverde weliswaar enkele tips opmaar deze leidden niet tot een concreet spoor. Momenteel wordt onder meer metpaarden in het gebied gezocht.Signalement:

Lengte: 1.65 mtr, stijl, grijs haar (bobline). Mevrouw Fokkingadraagt een blauwe t-shirt, een driekwart spijkerbroek en had een Noors vest bijzich. Waarschijnlijk had ze ook haar wandelstok mee.Mocht u de vrouw zien of over informatie beschikken belt u dande politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Koekange | 112 alarmeringen Koekange | Goedkoop Tanken in Koekange | Supermarkten in Koekange | Weerbericht Koekange